Search

 
Du er her: Forside 

Fra Japan for å lære kunstgress

Kariåsen 06.06.2011: Sandars kunstgressprosjekt i regi av Bresco har blitt plukket ut som referanseprosjekt for et japansk firma som jobber med å effektivisere sine rutiner for tilsvarende prosjekter på hjemmebane.

En delegasjon på fire japanere har først vært en uke hos kunstgressprodusenten Greenfield i Nederland før de denne uken har vært på besøk i Sandefjord og vårt kunstgressprosjekt på Kariåsen.

Kunstgressleverandøren Bresco brukte kunstgressprosjektet på Kariåsen for å vise japanerne hvordan en kunstgressbane kan legges og ferdigstilles i løpet av en vanlig arbeidsuke. Imponerende arbeid av Bresco som viser at firmaet er i tett innenfor sitt fagområde. Gratulerer!


Mandag morgen startet arbeidet med å legge kunstgress på Kariåsen. Etter to timer var mye av banen grønn, noe som imponerer fire gjester fra Japan. Her er daglig leder i Bresco AS, Knut Kaspersen (f.v.), prosjektleder på Sandar – Rune Huseby, Anders Søreide (Bresco), Børre Bjørsvik (Bresco), Hideo Iwano, Susumu Kimura, Veno Hiroyuki og Hedeaki Shinomiya. FOTO: ANN KRISTIN SAASTAD

Sandefjords blad dekket også denne historien som kan leses her:
http://www.sb.no/nyheter/fra-japan-for-a-lere-kunstgress-1.6287334