Search

 
Du er her: Sandarcupen 

Sandarcupen 2011 - takk til alle deltagende lag, våre samarbeidspartnere og våre frivillige funksjonærer for innsatsen

Vi takker alle de ca. 7.500 fotballspillerne og lederne i Sandarcupen for flott innsats, godt humør og eksemplarisk oppførsel. Vi vil også takke alle de i Tjølling, Sandefjord og Stokke som stilte opp for disse ungdommene denne helgen.

Sandarcupen 2011 er nå over og vi i Sandar Idrettslag vil takke alle deltagende lag for innsatsen, det gode humør dere hadde med dere og den eksemplariske oppførselen. Det er utrolig moro å arrangere fotball og håndball cup når folk er i godt humør!

Stor deltagelse
Antall spillere og ledere som overnattet og spiste i vår regi, var ca 4.500 stk. Så totalt har ca. 7.500 spillere og ledere vært i Sandefjord denne helgen. Begynner vi å regne inn foreldre og kjente som også fulgte laga, så blir antallet høyt! ( over 10.000 )

Totalt ble det spillt ca. 1.050 fotballkamper i vår regi denne helgen.

Treningsleir
30 lag og ca. 500 spillere/ledere/trenere benyttet seg i år av vårt tilbud om å komme i treningsleir. Lagene brukte Vesterøya, Østerøya og Helgerød Idrettspark til sine treningsøkter og treningskamper.

Vi håper dere var fornøyd med Sandefjord by, banene våre, dommerne, maten, diskotekene, skolene, de frivillige funksjonærene, o.s.v. .

Vi retter en stor takk til alle involverte
Vi vil også rette en stor takk til Sandefjord kommune som stilte opp med topp fotballbaner, skoler og haller under cupen. Det er tross alt grunnlaget for å arrangere en slik cup. 


Vi vil også takke alle som stilte opp og gjorde arrangementet mulig. De som hjalp oss var:
 

  • Overnatting: Larvik kommune, Sandefjord Kommune, Stokke kommune, Bokemoa skole, Breidablikk Ungdomsskole, Bugården Ungdomsskole, Ranvik Ungdomsskole, Varden Ungdomsskole, Fevang skole, Framnes skole, Gokstad skole, Haukerød skole, Krokemoa skole, Ormestad skole, Unneberg skole, Sande skole, Store Bergan skole, Stokke Ungdomsskole, Tjodalyng Barne og Ungdomsskole, Virik skole, Vesterøy skole og Sandefjord Videregående skole.
  • Skolevakter: Holmen Turn, Runar håndball, Runar Fotball, Gjekstad og Østerøya (GØIF), Sandefjord Bowling, Sandefjord Badmington, Sandefjord Tennisklubb, Sandefjord TIF, Sandefjordrussen 2012, Stag Håndball, Stokke Fotball, Tjølling Fotball og Varden Ungdomsskole 8 klasse. 

  • Fotballbanene: Sandefjord Ballklubb, Sandefjord Fotball, Runar, Gjekstad og Østerøya (GØIF), Helgerød, Fevang, Tjølling, Stokke, Sporty og Parkvesnet i Sandefjord kommune.
     
  • Disco 11-13 år: DJ Team
  • Disco 14-19 år: Palmonour Diskotek  

  • Mat: Fatland Sandefjord AS / Skjeggerød AS og Meny Indre Havn
     


Våre egne medlemmer og foreldre fortjener også en kjemestor takk, det er veldig moro å se at folk er blide på vaktene sine!
En spesiell takk til dere som tok ansvar, når det var manko på vakter og stilte opp litt til. Sånt kan være forskjell på suksess og fiasko!

Vi ønsker tilbakemelding
Vi i Sandar IL var nok over alt i løpet av helgen, men vi fikk naturlig nok ikke med oss alt. Så vi er avhengig av dere for å vite om cupen var bra eller ikke. Vi ønsker å vite om ting som er bra og som må fortsette å være så bra, og om ting som vi må bli bedre til.

Selv om vi nå som fotballcup mest sansynlig er Norges største helgeturnering for lag, ønsker vi ikke å miste fokus på å skape en trivelig cup for deltagerne. Vi ønsker at deltagerne får både et godt sportslig og sosialt utbytte av cupen vår!

Så hvis dere har noen tilbakemeldinger å komme med, så send de til oss!
Jeg lover at alle tilbakemeldinger skal bli presentert for vårt turneringsutvalg.


Velkommen tilbake neste år
Og tilslutt, dere er hjertelig velkommen tilbake til neste år. Dere vil være de første som får invitasjonen i mailboksen.
Vi sender dere også en mail når vi har klargjordt internettsidene for 2012-cupen.


Dato for neste års cupdatoer er 10. - 12. august 2012 .
Husk også muligheten for treningsleir i forkant av Sandarcupen 2012.


 

Med sportslig hilsen

Johnny Larsen
Leder Sandarcupen 2011
tlf. +47 908 97 247
E-mail: jolar@egnorge.no