Search

 
Du er her: Forside 

Sandar ILs nye nettsider

Vi er glade for å endelig kunne presentere nye nettsider for Sandar Idrettslag. Nettsidene skal dekke alle deler av Sandars virksomhet etterhvert som organisasjonen tar i bruk verktøyet i løpet av 2006.

Store fotball og  håndball grupper, barneidrett, Sandarcup, Skolecup og Sandefjord Open håndball cup


Nettsidene blir Sandar Idrettslags viktigste informasjonskanal. Her vil du finne informasjon om alle aktivitetstilbud som fotball og håndball, barneidrett og cup 'er. Alt foregår på Vesterøya Idrettspark i Sandefjord.

Har du innspill/tilbakemelding og forslag til innhold og forbedringer mottar vi dette med takk, se kontaktinformasjon nederst på nettsiden. Og er du en ressursperson i Sandar er det bare å ta kontakt med administrasjonen i Sandar for å forhøre deg om mulighet for å forfatte innhold for ditt lag.

CoreTrek - Markedsledende på publiseringsverktøy / CMS i Norge med CorePublish

Nettsidene kjører i det ledende verktøyet for webpublisering(CMS) i Norge CorePublish utviklet av CoreTrek. Nettstedet er etablert i CoreTreks startpakke for web med minimal bruk av tekniske programeringsressurser.  Dette gir oss trygghet for teknisk løsning og en brukervennlig løsning som gjør det lett å forvalte innhold og delegere ansvar til ulike personer i klubben. Kontakt gjerne CoreTrek for å høre om deres tilbud til foreninger og organisasjoner (info@coretrek.no).