Search

 
Du er her: Forside 

Stor stemning da Framnes eldresenter var på besøk på Kariåsen

Vesterøya 26.05.14. Framnes eldresenters besøk på Kariåsen i dag ble en suksess. Flott vær, god stemning, kaffe, kaker, sang og ikke minst gode historier var noe av det vi fikk på Kariåsen i dag.

Seniorgruppa hadde mandag invitert beboere og brukere på Framnes eldresenter til besøk på Kariåsen. Mange av de eldre der har relasjoner til både den gamle Sandarbanen der eldresenteret nå ligger, og til Sandarbanen oppe på Vestre Rød, men få av dem hadde vært på den tredje banen i Sandars liv.

De over 20 beboere, sammen med en del sanitetsdamer som tok seg av servering av kaffe og kaker, og noen av gutta i senioravdelingen, hadde et par meget hyggelige timer i varmt solskinn med en rusletur rundt i anlegget hvor vi fortalte både om fortid, nåtid og framtidig utvikling av anlegget. Og under kaffen dro jammen et par av gjestene til med sanger og deklamasjon av både Prøysen og den gamle Sandarsangen skrevet av Sandarmedlemmet Fredrik Friis-Olsen.

Vi 39 som var til stede tenker at dette var et bidrag til Sandars visjon om at Vesterøya Idrettspark skal være kraftsenter og møteplass for folk i alle aldre.  Vi i seniorgruppa kommer til å jobbe videre med konseptet.

Harald Holtan,
Leder i Sandar Senior