Search

 
Du er her: Forside 

Sandar Budosenter sanket medaljer i sitt første mesterskap!

I Sandefjords Blad 26. april: Fra Sandar IL dro syv utøvere lørdag forrige uke ned til Grimstad for å delta i sitt første mesterskap. Tidlig i klubbmesterskapet viste utøverne at de hadde trent godt, og flere kom seg gjennom til semi- og finaleplass.

For cirka et år siden ble Sandar Budosenter en del av Sandar Idrettslag. Her kan du trene American Tae Kwon Do Moo Duk Kwan, Hapkido (selvforsvar) og bryting. Budosenteret ledes av sensei Odd Håvard Bjørklund, 3.dan, og har per i dag cirka 20 aktive medlemmer.

Syv utøvere, inkludert treneren, dro lørdag forrige uke ned til Grimstad for å delta i sitt første mesterskap. Tidlig i klubbmesterskapet viste utøverne at de hadde trent godt, og flere kom seg gjennom til semi- og finaleplass.

I tillegg til at utøverne tok mange edle medaljer og viste stor kampvilje, sikret også Sandar Budosenter tredje plassen for beste klubb, og sanket dermed poeng som de tar med seg videre i kommende mesterskap i sesongen.

Mesterskapet ble arrangert av Bigfoot fighting hos nyetablerte Grimstad Kampsport Senter. Totalt var seks klubber tilstede med 76 utøvere og konkurrerte om medaljer, heder og ære.

 

Medalje oversikt:

1 gull par mønster - Marilyn og Anette

2 sølv mønster singel - Odd Håvard og Marilyn

1 sølv kamp - Anette

1 bronse kamp - Marilyn

1 bronse mønster – Anette

5 barne gull – Simon, Oliver og Julian.

 

Les på SB.no (Sandefjords Blad online):

https://www.sb.no/5-73-691448