Search

 
Du er her: Forside 

Sandar er nå registrert i frivillighetsregisteret !

Registrering i Frivillighetsregisteret er en betingelse for at Sandar IL skal kunne motta ”Grasrotandel” fra Norsk Tipping. Det betyr at dere nå kan starte arbeidet med å verve medlemmer og andre til å gi sin andel av spill hos Norsk Tipping til Sandar Idrettslag.

5% av spillomsetning går tilbake til Sandar IL

Fra 1. mars gis Sandar Idrettslag mulighet til å skaffe midler fra Norsk Tippings GRASROTANDEL. Registrerer du Sandar IL på ditt spillekort hos Norsk Tipping vil klubben få 5% av omsetningen.

Sandar er nå registrert, så det er det bare for folk å registrere "sin" klubb på spillekortet. Alle får nye kort i disse dager, og da kan man krysse av på at man ønsker å støtte Sandar IL.

Ordningen er et slags "plaster på såret" etter at idrettsklubber m.m. mistet verdifulle inntekter fra spilleautomatene.

NB: Må registrere Sandar IL første gang man spiller etter 1. mars.
All omsetning i periode fra 1.1 og frem til første spill etter 1. mars blir registrert på den klubb man velger å støtte etter 1. mars.Så derfor er det svært viktig å huske registreringen nettopp etter 1. mars.

Organisasjonsinformasjon - org.nummer: 971 317 671

Ved tipping kan dere bli spurt om organisasjonsnummer, så da er det viktig å notere ned organisasjonsnummeret.

Vi skal også vurdere om det er aktiviteter vi kan gjøre for å gjøre dette enklere for dere spillere. I det minste vil vi sørge for at alle kommisjonærer i nærområdet har nødvendig informasjon liggende hos seg.