Search

 
Du er her: Sponsor  / Sponsorprogram 

Sponsorprogram

Vårt tilbud til næringslivet er mangfoldig og innholdsrik. Sandar IL trenger støttespillere på alle nivåer på lik linje som et lag trenger ulike roller. Derfor er våre sponsorpakker varierte og av ulike kostnad slik at alle interessenter har mulighet til å støtte Sandar ut fra sitt behov og budsjett.

 

Sandar IL har definert et Sponsorprogram som innebærer sponsorløsninger som er tilpasset såvel store som små, mellomstore, private og offentlige virksomheter. Vi presenterer her en kortversjon av våre ulike sponsorpakker og ber dere vennlig ta kontakt med sponsorgruppen for nærmere informasjon eller et uforpliktet møte. 

 

Generalsponsor

Sandar søker alltid å ha en Generalsponsor som har full engasjement i alt Sandar foretar seg av aktiviteter og arrangementer.

Draktreklame, tribune- og arenareklame, kundepleie, PR og full engasjement på alle våre cuper er sentrale elementer i våre støreste og mest eksklusive samarbeidsavtaler. Generalsponsor hos Sandar IL får en betydelig markedsprofilering. Sponsorpakken inneholder elementer etter partners ønsker og mål.

3-års sponsoravtale
Lokale bedrifter med nasjonale ambisjoner
Høy tilknytning til Sandarcupen
Stor eksponeringsflate
 

Gullsponsor

Gullsponsor er Sandars mest attraktive og fokuserte samarbeidspakke utenom den spesielle Generalpakken. Her blir din bedrift eller organisasjon en hovedsponsor med sentrale elementer i samarbeidsmodellen som PR og kundepleie. 

Lokale bedifter med regionale ambisjoner
Sentral eksponering på drakter (rygg/bryst), samt
arena, stor annonse i trykte medier, web, m.v.
 
 

Sølvsponsor

Sølvsponsor er en PR og fokus markedsføringspakke. Sponsorpakken gir din bedrift eller organisasjon mulighet til å få skreddersydde pakker ut fra ønsket fokus på et lokal, nasjonal eller internasjonal markedføring, fokus på ulike alderstrinn eller en gitt idrettsgren. 

Fokusmarkedsføringspakke
Lokale bedrifter med regionale ambisjoner
Eksponering på drakter (skulder), samt arena, trykte medier, web, m.v.
 
 

Lagsponsor

Dette er en sponsorpakke for deg som har en direkte knyttning til et av Sandar ILs håndball- eller fotballag. Her kan ditt firma eller organisasjon aktivt gå inn for å sponse laget og lagbudsjettet de jobber ut ifra. Her kan 50-80% av sponsorpengene brukes for å styrke ditt lag i form av ustyr og aktiviteter. 

Lokale bedrifter med tilhørighet til eget lag
80% direkte til laget/20% til Sandar IL
Lagbilde og anerkjennelse som bidragsyter
for deltagelse i cuper og sportslige aktiviteter
 

Sponsor

Vår standard Sponorpakke er fokusert på en jevn PR i våre cuper og nettsider. Her får du litt av alt og kan som med de andre pakkene komme med ønsker og mål for samarbeidet.

1-års sponsoravtale
Lokale bedrifter
Viktig bidragsyter til Sandarcupen
 

 

Støttespiller

Som støttespiller av Sandar IL ønsker du å bidra med det du kan for å se en kontinuerlig utvikling av klubben. Sandar IL vil takke for denne støtten med din logo og link på Sandaril.no

Bedrifter og private som vil vil gi generell støtte til Sandar ILs viktige arbeid som
breddeklubb med fokus på å gi barn og   unge en sunn og god oppvekst

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Sandar IL ønsker ovenfor våre eksisterende og fremtidige samarbeidspartnere å uttrykke et sterkt ønske om bidrag til et konstruktivt samarbeid i årene som kommer. Vi lover å gjøre vårt ytterste for å tilfredsstille alle.

 

Sponsoransvarlig og kontaktinformasjon

Sandar IL har engasjert en egen sponsoransvarlig og en sponsorgruppe for å ivareta Sandars fokus og samarbeid med næringslivet i Sandefjord.

For presentasjon, møte eller spørsmål vennligst ta kontakt med følgende personer:

Lars Kløw, 916 36 686, epost: "lk (at) bsafe.no"

Helge Krossøy, 91849974, epost: "post (at) sandaril.no"