Search

 
Du er her: Sponsor  / Bli sponsor? 

Velkommen som sponsor hos Sandar IL!

Sandar IL er på konstant jakt etter nye samarbeidspartnere. Ønsker din bedrift eller organisasjon å bli en støttespiller til Sandar og breddeidretten på Vesterøya, vennligst ta kontakt med Sponsorgruppen. Vi ser frem til din samtale.

 

Samarbeid basert på vinn-vinn

Alle sponsormidler til Sandar målrettes til sportslig aktivitet og langsiktig verdiskapning i klubben! Vi er helt avhengig av samarbeid med næringslivet for å kunne drive klubben på det nivået vi driver i dag, samtidig som målsetningene er at vi hele tiden skal utvikle vårt sportslige tilbud og kvalitet til et stadig voksende miljø på Vesterøya. Samtidig er Sandar IL sterkt opptatt av å kunne skape lønnsomhet for våre samarbeidspartnere utover den støtten de gir til breddeidretten i Sandefjord.

Sandar er takknemlig og stolt av sine samarbeidspartnere som består av store og mellomstore bedrifter. Vi ønsker å jobbe tettere med våre samarbeidspartnere, og stadig flere ønsker et samarbeid i et langsiktig perspektiv. Alle avtaler med våre partnere bygger på tradisjonelle forretningsprinsipper i individuell innpakning som er motivert på forskjellige nivåer av muligheter, behov og ønsker.

 

Ta kontakt med Sponsorgruppen i dag!

 For presentasjon, møte eller spørsmål vennligst ta kontakt med følgende personer:

Lars Kløw, 916 36 686, epost: "lk (at) bsafe.no"

Helge Krossøy, 91849974, epost: "post (at) sandaril.no" 

 Grunn til kontakt
Beskjed
Kontakt via:E-post     Telefon     

Min Kontaktinformasjon
 
Navn:*
E-post:*
Bedrift/organisasjon:
Telefon

Alternativ kontaktperson
 
Bedrift/organisasjon:
Navn:
E-post:
Telefon: