Search

 
Du er her: Forside 

Gromprisen 2008 tildelt Sandar Idrettslag

Sandar Idrettslag er tildelt Gromprisen 2008 fra Vestfold Bygdeungdomslag for den rollen klubben har som arrangør av Sandarcupen som viktig inntektskilde for andre idrettslag og for snuoperasjonen og ny organisering iverksatt.

Begrunnelse, Gromprisvinner:

I statuttene for Gromprisen står det ”Prisen tildeles en enkeltperson, gruppe, forening eller andre som gjennom sitt virke har en positiv pådrivende og medvirkende faktor for å skape bedre, eller beholde, et godt bygdemiljø for ungdom.”

Årets vinner av Gromprisen har ca 600 medlemmer i alderen 7- og helt opp til 70 år. Vinneren er et idrettslag som har aktive medlemmer innen barneidrett, fotball og håndball. Idrettslaget holder til på Vesterøya, og favner en del av Sandefjord som fortsatt kan regnes som bygd.

Idrettslaget arrangerer hvert år flere store turneringer for barn og unge som har besøkende fra både Brasil, Sverige, Finland, Danmark og Tyskland. Idrettslaget driver også sin egen barnehage, og er medvirkende til den flerkulturelle integreringen i Sandefjord.

Høsten 2008 ble det kjent at idrettslag hadde havnet i en tøff økonomisk situasjon. Sandar har vist evne til ekstraordinær innsats for å finne løsninger og har jobbet frem en dugnadsbasert organisering av klubben som vil være et godt grunnlag for sunn drift i fremtiden.

Vinneren av Gromprisen 2008 er Sandar Idrettslag. Gratulerer! Bildet til høyre viser Leder Sandar IL, Helge Krossøy, motta prisen på årsmøtet til VBU fra Marie Nordheim.

Med vennlig hilsen
Vestfold Bygdeungdomslag

Jørgen Hvitstein
Leder