Search

 

CoreTrek - Markedsledende på publiseringsverktøy / CMS i Norge med CorePublish

 


 

Sølvsponsor hos Sandar IL

 

 Sølvsponsor hos Sandar IL er våre nest største samarbeidspartnere som hjelper oss med sin ekspertise innenfor enkelte fagområder.

 

 

Sandefjords Blad (SB) er Sandfjords eneste avis og en byens største nyhetsformidler.

Sandefjords Blad er ett godt bindeledd for  Sandar og Sandarcupen ut mot Sandefjords befolkning. Vi kan også gjennom Sandefjords Blad informere om viktige hendelser og annerkjenne alle samarbeidsklubber og samarbeidspartnere i Sandefjords næringsliv.

Hold deg oppdatert med Sandefjords informasjonskanal nummer 1 her..

EKTE VARE SIDEN 1899

REBELL SIDEN 1949

Grans Bryggeri har en unik rolle i norsk Bryggerihistorie. Vi har alltid gått egne veier, det er vi stolte av. Slikt blir det også mange gode historier av og de gleder vi oss til å fortelle…

Les mer om Grans her.

 

BASF (tidligere Pronova Biopharma) ligger på Vesterøya i Sandefjord. Pronova og er en fokusert Sølvsponsor hos Sandar IL.

BASF i Sandefjord er en global leder innen forskning, utvikling og produksjon av  omega-3, dermed legemiddelindustrien.

Les mer på BASF sine nettsider.

 

Peppes Pizza på brygga i Sandefjord er stedet vi går når vi skal ha en pizza til våre møter eller en kveld med familien. Peppes Pizza er en av våre hoved samarbeidspartnere under treningsleiren i forkant av Sandarcupen/Sandefjord Open og under selve cupen, når det gjelder Pizza.

Peppes Pizza er den største pizzarestaurant-kjeden i Skandinavia med over 2.500 ansatte. Vi er representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en variert og fristende meny er grunnsteiner i Peppes. I tillegg til våre tradisjonelle og udødelige bestselgere, lanserer vi hvert år nye og spennende produkter.

Den beste tiden er den du deler med andre!

Les mer om Peppes Pizza her..

 

 

Meny Indre havn AS er en ny samarbeidspartner til Sandar IL og Sandarcupen. Med god kvalitet og stort vareutvalg vil Meny bli en god leverandør av matvarer, kiosk og andre ferskvarer.

Meny Indre Havn er en dagligvarebutikk i flotte lokaler på Kilen i Sandefjord, med en salgsflate på 1 900 kvadratmeter med tilhørende 270 parkeringsplasser.
Her får du alltid førsteklasses service av faglærte personal. De har over 24 meter ferskvareavdeling, bakeri, kafteria og en unik frukt og grønt avdeling.

Les mer om Meny Indre havn her..