Search

 

CoreTrek - Markedsledende på publiseringsverktøy / CMS i Norge med CorePublish

 


 
Du er her: Barneidrett 

Idrett for barn er gøy

Målet for Sandar barneidrett er å vekke interessen for barn i alderen 5-8 år til fysisk aktivitet.Barneidretten omfatter bl.a friidrett, ballspill, vanntilvenning, klatring, turn, dans, ski, orientering. Det er lagt opp til 2-3 ganger på hver aktivitet, så barna vil få en lett introduksjon til hver idrettsgren.
Barneidretten er delt i et høst og et vinter/vår semester, med oppstart ca. 1-2 uker etter skolestart. Semesteret varer ca 14-15 uker. Semestergavgift kr 350,-

Vi har to grupper - en for barnehagebarn 5 år og en for skolebarn 6-8 år som møter hver tirsdag på Kariåsen eller annet sted på Vesterøya.

Oppstart høst semesteret 2017:
Tirsdag 22.august på Kariåsen
kl.17:00 for Barnehage gruppe
Kl.18:00 for Skolegruppe

Treningstider:
Barnehage gruppe kl.17:00-17:45
Skole gruppe kl.18:00-18:45

For mer informasjon, kontakt :
Bente Hem, Hovedinstruktør 2017/18
Mail: bentehem@online.no
Mob: 41241977

 • Program for høst 2017

  Uke 34 - uke 48 Uke 41 - 44 er vi delt i flere aktiviteter. Gruppe1 blir delt i to undergrupper A og B. Se egen artikkel.

  » Les mer
 • Orienteringskart fra Varden område

  Dette er kartet vi skal bruke 3. mai. Løype er 1,4km så vi tar det mer som en tur og lar orienteringsjentene guide oss. Ungene blir gjort oppmerksom på hva de skal se etter av kjennetegn, f.eks at posten er ved hushjørnet eller et tre eller nær brua. Kartet kan dere bruke sammen til å friske opp kunnskaper om tegn og retning.

  » Les mer
 • Orienteringskart over Kariåsen

  Kartet gir anledning til å bli kjent med hvoran et o-kart ser ut og hva slags tegn blir brukt Postene visst på dette kartet er fra tidligere år og blir ikke brukt nå, men de gir en ide om hva slags poster man kan forvente. Følg linken for å få større bilde

  » Les mer
 • Vellykket skisesong 2009

  I år var det masse snø og vi gjennomførte 3 av 3 ganger på ski. Vi gikk "langtur" og øvd oss i bakken med tunnelgang, orgeltramp, humper og hopp. Hurra for Vinter!

  » Les mer
 • Nanbuo - ny idrett på program

  I slutten av april fikk barneidrettsgruppen besøk av 2 instruktører fra Nanbudo Kajkan Sandefjord. Konsentrasjon var på topp og det var gøy å prøve noe nytt.

  » Les mer
 
    1 | 2     Neste »
Viser fra 1 til 5 av totalt 8 artikler