Search

 
Du er her: Sandarhallen 

Gaver og kronerulling Sandarhallen

Sandar må selv inn med betydelige beløp, mellom 15 til 20 milllioner i form av egenkapital, gaver og langsiktig lån.

KJØP ANDEL I SANDARHALLEN NÅ!

Ved å klikke her kan dere nå gi deres gavebidrag gjennom å kjøpe andel i Sandarhallen. Etter vedtak i ekstraordinært årsmøte 1. februar 2016 vet vi med sikkerhet at prosjektet blir realisert, så nå kan dere trygt være med på spleiselaget. 

Da nåværende klubbhus ble bygget i 1980 for en total pris på ca kr 3 mill, finansierte klubben selv kr 1,2 mill med gaver, andelsbrev, inntektsgivende dugnader, og eget dugnadsarbeid på bygget, samt besparelser ved innkjøp. Tegning av andelsbrev ga kr 102.850,-. Vi tror også denne gang at det finnes giverglede til lokal aktivitet i vårt eget lokalsamfunn, og vil gjøre en innsats for at både organisasjoner og privatpersoner skal kunne si at «denne hallen i det flotte anlegget i Vesterøya Idrettspark er vi/jeg stolt av å ha vært med på å finansiere».

GAVER KAN OGSÅ BETALES TIL KONTO

Vi vet det er flere av dere som setter så stor pris på det arbeidet som gjøres i regi av Sandar IL og har lyst og anledning til å gi et større bidrag. Dette kan gjøres iht. beskrivelsen nedenfor eller ved å ta kontakt med på e-post til "post (at) sandaril.no".

Konto 2480.05.11522 skal benyttes til gaver og støtte i.f.m. Sandarhallen.
Fint om dere merker innbetaling med "Gave til Sandarhallen + <navn>" eller tilsvarende tekst.

Organisasjoner har allerede begynt å gi sine bidrag:

  • Sparebank 1 BV Gavefondet
  • Color Line, mottak av spillemidler 
  • Kariåsen Ungdomsklubb
  • CoreTrek AS
  • Nordic Resources AS
  • Fredag AS
  • Familien Bryn Johannessen, betydelig gave

Noen gir på grunnlag av vår søknad, andre fordi vi pent spør dem, og andre kanskje fordi de rett og slett har lyst etter å ha lest dette?