Velkommen til Sandar IL Fotball og oppstart av årskull 2014

Vi har laget opp 2 stk Facebook-grupper slik at en kan legge seg til her for videre informasjon rundt treningstider, nyheter etc. 

Gruppene heter:
- Sandar G-2014
- Sandar J-2014

Så søk opp dette på FB, og legg dere til i disse gruppene :)

Vi er heldige å ha fått på plass noen trenere/ledere til å starte opp nå i første omgang, men håper flere melder seg på til å bidra rundt laget enten som trener/assistent/lagleder eller foreldrekontakt. Dette blir helt vesentlig for at vi skal kunne holde gruppen i gang.

Vi starter opp med trening førstkommende onsdag 8.september fra kl 17:00 - 18:00 ute på Vesterøya Idrettspark (Hver onsdag fremover inntil annen beskjed blir gitt)

Guttene og jentene trener på samme tidspunkt, men vi oppfordrer til å starte opp i jentegrupper og guttegrupper. Vi har som sagt vært heldige å få på plass noen trenere til de første øktene, og det blir følgende som planlegger økt til førstkommende onsdag:

Sandar IL G-2014: Marius Enge og Mats Røyeng

Sandar IL J-2014: Daniel Karlsen

 

Kontaktinformasjon til trenere er følgende:

Marius Enge: marius.enge@gamil.com, 91 39 70 55

Mats Røyeng: mroyeng@hotmail.com, 46 61 52 27

Daniel Karlsen: daniel@sfjbb.no, 92 14 93 51

Husk:
• Sandar IL skal være der man treffes på tvers av skolekretsene.
• Lagidrett skaper et godt samhold og er positivt for klassemiljøet. • Foreldre møtes på kamper/treninger og får tettere relasjoner.

Ønsker du å bidra som trener/lagleder til et av lagene eller har spørsmål ta gjerne kontakt med Simen Hem i forkant av dagen! Det beste er om vi har alt på plass allerede før introduksjonsdagen☺

Kontaktperson: Simen Hem, mob. 45800946, e-post: simenhem@hotmail.com

Håper vi sees Sandar IL