Runar Sandefjord har utviklet prosjektet "Flere lengre". Covid 19 ga samfunnet store utfordringer, der vi kan se tilbake på mindre trening og ingen kamp aktivitet for barn og unge. Ettervirkninger av dette ser vi at flere unge sliter med psyken, spise og ernærings problemer, miste følelsen av mestring, dårligere selvtillitt og stadig flere unge som går i "tenkeboksen". 

"Flere lengre" er et prosjekt som er startet for å få tilbake gleden med idretten igjen, og kunne restarte gleden med å kunne spille Håndball. Skape økt kompetanse blant trenere og ledere, gi utøvere og trenere en kunnskap for bedre mental helse, og rette et fokus på ernæring og sunn idrett. Det skal være gøy å drive med idrett og Håndball. 

Prosjektet bygger videre på at toppidretten skal gi noe tilbake til bredden. De bryr seg og skal stå frem som gode forbilder som motiverer til god aktivitet. 

Runar Sandefjord har laget dette prosjektet som et gratis tilbud til klubberi Vestfold og Telemark. 1 temakveld pr måned i sesongen, der dem er innom temaer som ernæring, mental helse, fysisk trening og spesifikk håndball trening. 

Mandag 4.september var Runar Sandefjord v/Martin Lindell på plass i Sandarhallen for å gjennomføre en økt med Sandar J15 og J14. Tema: bakspilleren.

I Sandar kan vi melde om en strålende økt, stor entusiasme og veldig godt tiltak for topphåndballen i Runar Sandefjord. Vi takker for muligheten!