Vi er veldig stolte og takknemlige for å kunne fortelle at Harmonie Norge AS har skrevet under på en solid og langsiktig avtale som strekker seg ut 2026. En avtale med intensjon fra alle parter om forlengelse. Harmonie går inn som gullsponsor i Sandar IL, og vil få logoen sin på ryggen til våre kjøre stolpedrakter. En hjemmedrakt som har en sterk identitet og lang tradisjon i Sandar Idrettslag. 

En slik avtale vil bidra sterkt til den store aktiviteten på Vesterøya idrettspark, der både barn og unge, og folk i alle aldre skal få mulighetene. Både gjennom aktivitet, og en sosial møteplass.

Veldig takknemlige for det engasjementet som Glenn Jarle Eriksen (daglig leder, Harmonie Norge AS) og Marcus Ødegaard (Gründer, Harmonie Norge AS) viser ved å inngå en slik avtale med Sandar. Harmonie er en aktiv bedrift i Sandefjord, som vi ser er veldig opptatt av å gi noe tilbake til lokalsamfunnet gjennom sin aktivisering. Det at Harmonie nå går inn som gullsponsor i Sandar IL vil gi oss en trygg og god forutsigbarhet, og vil være med på å gi et løft tilbake til våre aktive utøvere. En slik avtale er sjelden for en breddeklubb som oss, og vi er veldig stolte over at en slik aktør ser verdien i Sandar IL og Sandarcupen. Vi ønsker - og skal være en klubb i vekst, og som sikrer et godt aktivitetstilbud til folk i alle aldre. Sier Simen Hem, daglig leder i Sandar IL

Harmonie Norge AS er en stor aktør innen ytterdører, innerdører og garasjeporter. De har kontorer og lager i Stokke i Vestfold og besitter totalt ca 10.000 kvm, hvorav ca 9500 kvm er til lager. Dette utgjør Nordens største dørlager! Harmonie har som målsetting å være alle best på markedet. De er opptatt av stil, kvalitet og sikkerhet. Med sine 37 ansatte, som hver dag brenner for faget sitt, sikres kvaliteten i alle ledd. Glenn Jarle Eriksen (daglig leder, Harmonie Norge AS) viser stolt frem logoen sin på stolpedrakta!

Vi er veldig glade for å ha skrevet under en avtale med Sandar Idrettslag. Sandar er en flott klubb med stor aktivitet, og har klart å bygge opp et fantastisk idrettsanlegg. Harmonie er veldig opptatt av å bygge opp under lokalsamfunnet, der vi blant annet er inne med Harmonie Arena (ved Hjertnes kulturhus) og Sandefjord Fotball. Nå går vi også inn med øvre rygg på stolpedraktene til Sandar IL - og det med stolthet. Vi gleder oss til et godt samarbeid også med Sandar Idrettslag. Sier Glenn Jarle Eriksen, daglig leder i Harmonie Norge AS. 

Vi setter stor pris på at Harmonie går inn på en solid avtale, og gleder oss til et godt samarbeid!