Det er veldig gledelig å kunne forteller at Meny Indre Havn har skrevet under på en ny og forbedret avtale med Sandar Idrettslag. 

Meny Indre Havn har sitt gode rykte for sin fantastiske butikk, sin kvalitet og tilgjengelighet. Og kanskje det viktigste av alt - ekstremt opptatt av god service. Som Meny Indre Havn sier selv - "den lokale butikken med det lille ekstra». Meny er og blir en viktig samarbeidspartner for Sandar IL og spesielt Sandarcupen. Vi er veldig glade for at vi nå kan fortsette på denne kursen de neste årene. Sandar IL har ambisjonene og mulighetene foran seg, og det samme deler storbutikken i Kilgata. Meny Indre Havn bidrar stort med logistikken og leveransen av mat under Sandarcupen, noe som betyr at vi kan levere kvalitet til alle våre deltakere.

Meny vil fortsette sin leveranse til våre arrangementer, og ikke minst den betydelig jobben rundt matlogistikk under Sandarcupen. Dem vil også synliggjøre sin støtte gjennom skilt-reklame både ute på Vesterøya Idrettspark og inne i Sandarhallen. 

Hva betyr Sandar IL og Sandarcupen for Meny Indre Havn? 

Først om fremst er vi stolte av å fortsette og å styrke det gode samarbeidet med Sandar IL. Vi identifiserer oss med det gode arbeidet som legges ned i Sandar IL, og for oss er det viktig å ta samfunnsansvaret og bidra til at Sandar IL, og vårt nærmiljø får de beste forutsetninger til å drive sunn og god aktivitet for både våre barn, og voksne. Sandarcup har vi vært en del av i over 10 år, og vi gleder oss stort til å kunne fortsette å utvikle tilbudet på mat i cupen.

Daglig leder i Sandar IL, Simen Hem er stolt over at Meny Indre Havn skriver under på en ny avtale med klubben.

Jeg kan på vegne av Sandar IL, og ikke minst Sandarcupen skrive under på at dette er en viktig avtale for oss. Vi er stolte over å ha en så flott og solid butikk i Sandefjord, som virkelig er opptatt av det lokale og har et sterkt ønske om å gi noe tilbake. Det gjør at vi kan gi kvalitet til våre medlemmer, og ikke minst alle besøkende som kommer til oss under Sandarcupen. Det gjøres en stor jobb rundt logistikk av mat, slik at vi kan servere frokost, middag og kveldsmat til nærmere 10.000 personer under Sandarcupen-helgen. Sammen skal vi utvikle samarbeidet, og nyte godt av hverandre de neste årene. Ønsker å rette en stor takk til Hans-Gunnar Wolf (Daglig Leder), Kenneth Bolt (Butikksjef) og Jesper Øien (Ass. Butikksjef) for gode møter, og en fellesforståelse for veien videre. Sammen skal vi levere kvalitet. 

Takk for bidraget, og vi gleder oss til årene som kommer!