Vi er glade for å kunne å tilby dere en unik mulighet til å delta på The English Football School, en fotballskole drevet av Ian, en talentfull fotballscout som jobber for Liverpool FC og som henter trenere fra flere akademier i Premier League. Skolen vil bli avholdt i Sandefjord fra 29.juli til 1. august, og er åpen for gutter og jenter i alderen 8-16 år. Vi arrangerer i år for 2.gang hos Sandar Idrettslag.

Dette er en fantastisk mulighet for å utvikle dine fotballferdigheter og lære fra noen av de beste trenerne i bransjen. Ian vil være tilstede hele uken for å gi personlig veiledning og utvikling til alle deltakerne.

Bli med på årets mest spennende fotballskole for barn og unge i alderen 6-16 år! Det er begrenset antall plasser tilgjengelig, så skynd deg og registrer deg nå for å sikre din plass. Prisen for hele uken er kun 1190 kroner, en svært rimelig pris for et unikt og eksklusivt tilbud du ikke vil gå glipp av! 

Betaling skjer via Vipps - Benytt Qr-kode eller vippskode: #732635 (Velg kategori: The English Football School)

Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å lære fra noen av de beste i bransjen og å utvikle dine ferdigheter på fotballbanen. Vi håper å se deg der!

Klikk her for påmelding!