Onsdag ettermiddag møter A-lags gutte opp i garderoben på Kariåsen. LB Tur sponser en busstur til Lovisenlund, og drar samlet i håp om å avslutte sesongen med 3 poeng. Vi viste at opprykkshåpet lever, men mye måtte stemme. Vi måtte vinne mot kampen mot Larvik Turn som ligger rett bak oss på en 4.plass. Og vi var avhengig av at Holmestrand måtte ta poeng på hjemmebane mot Barkåker som før siste kamp lå på en 2.plass og opprykksplass.

Barkåker stiller mannsterke i Holmestrand, med en stor gjeng som drømmer om opprykk. Men det viser seg å bli tøft da dem ligger under 3-0 til pause. Andre omgang blir jevn og tett, og det står lenge 3-2. Barkåker presser på - Men det vil seg ikke.

I Larvik styrer vi kampen i 1.omgang, og går til pause med en god følelse - Men med et fokus på oss selv. Vi blir noe påvirket i 2.omgang og slipper Larvik Turn til farlige sjanser. De siste 10.minuttene står det da altså 4-3 til Sandar, og 3-2 til Holmestrand!

I det 83.minutt øker Holmestrand til 4-2, og vi vet nå at alt ligger i egne hender - Og A-lags gutta holder unna. Kampen ender 4-3 til Sandar, og vi er dermed klare for 4.divisjon i 2024. Klubbens mål gjennom mange år, er å stå som et stabil 4.divisjons lag.

Vi må tilbake til 2011 sist Sandar befant seg i 4.divisjon - Nå er vi endelig tilbake, sammen med Store Bergan. Sandefjordsklubbene hadde et ønske om å gå opp sammen, og det klarte vi i 2023! Neste år kan vi dermed se på en veldig spennende sesong med solide lokaloppgjør. Store Bergan, Sandefjord Ballklubb og forhåpentligvis Runar IL.

Vi gratulerer A-laget og Sandar IL med opprykk! Den sportslige utviklingen fortsetter,

Her er noen bilder fra vi venter på sluttsignalet i Holmestrand til seiersbildene blir tatt:

Simen venter spent på sluttsignalet i Holmestrand Opprykket er klart - 4.divisjon neste!