Sandar Awards 2019

Lørdag 29.februar 2020 arrangerer vi for andre året på rad en kveld fullpakket med prisutdelinger, underholdning og middag for å feire året som har gått. Det hele starter kl 18:00, og varer frem til ca kl 21:00

 

 

Dette er en kveld der alle våre utøvere, trenere, lagledere og frivllige står i fokus. Vi skal hedre dem med ekstra sterke prestasjoner for året som har gått. Dette blir en kveld der hele klubben samles under ett tak. Finstasen skal på, og personer i alle aldre møtes på tvers av ulike grener og verv.

Dette skjer:

  • Prisutdelinger
  • Underholdning
    • Simen Hem og Torkild Myhre lover flere overraskelser fra scenen, og det blir en rekke musikalske innslag.
  • Middag er inkludert
  • Drikke er inkludert

ALLE aktive utøvere, og trenere/lagledere rundt lagene blir invitert til et gratis arrangement. Trenerne står ansvarlig for å melde på laget gjennom egen link, og vi oppfordrer til obligatorisk oppmøte.

SA

Påmelding for øvrige

I år, så ønsker vi å åpne opp for at foreldre, søsken, besteforeldre, venner eller kjærester blir med for å få med seg klubbens store samlingspunkt. Ved kjøp av billett til kr 200,-, så får du en helaften med middag, drikke og underholdning fra scenen. 

Vi håper mange ønsker å dele denne kvelden sammen med sine barn, barnebarn eller venner og håper flere sikrer seg billett. 

Her sikrer du din billett!

Påmeldingsfrist er tirsdag 18. februar 2020 KL 20:00

Sandar Awards 2018