På bilde fra venstre: Jarle Finnestrand (XXL, teamsales manager Norway), Steinar Felde (Select Sport, salgsansvarlig Norge), Per Ivar Halvorsen (utstyrsansvarlig, Sandar IL), Simen Hem (daglig leder, Sandar IL) og Daniel Rud (Select Sport, salgskonsulent). Foto: Rune Johannessen

Sandar Idrettslag har siden 2019 hatt et godt samarbeid med Nike som utstyrsleverandør. Tiden er nå inne for noe nytt, og det har blitt gjort en grundig prosess. 

I Sandar Idrettslag er vi heldige som har dyktige ressurspersoner. Vår utstyrssansvarlig, Per Ivar Halvorsen har tidligere bakgrunn fra bransjen, og det har vært en felles enighet om at Per Ivar skulle kjøre denne prosessen på vegne av Sandar Idrettslag i det som har blitt jakten på en ny utstyrsleverandør til Sandar IL og Sandarcupen. 

 Det har vært en ryddig anbudskonkurranse, der flere har meldt stor interesse for Sandar Idrettslag og Sandarcupen. For oss som klubb har det vært viktig å se på en leverandør som både er genuint opptatt av å få til et godt samarbeid med oss, og ser verdien av det Sandar IL har fått til som klubb og Norges største helgeturnering i fotball, Sandarcupen. Samtidig så har det vært viktig for oss å lande på en utstyrsleverandør som både kan tilby kvalitet, lavest mulig pris til våre medlemmer og et bredt sortiment til hele klubben.  

 Vi er veldig glade for å ha landet en 5-årig avtale med Select Sport som ny utstyrsleverandør, og at XXL blir med videre. Med Select Sport får vi en leverandør som er god på kvalitet, og sikrer oss et bredt sortiment innenfor treningsutstyr, medisinsk utstyr, trening-, kamp- og fritidsklær for alle aldre og begge kjønn. Dette sikrer oss en god forutsigbarhet som klubb, og vi kan med trygghet sikre et bredt sortiment til hele klubben.  

 XXL har vi hatt et godt samarbeid med siden 2019, og vi gleder oss i fellesskap å ta fatt på ytterligere nye 5 år - Denne gang sammen med Select Sport på laget. Dialogen mellom alle parter har vært veldig god, og vi har et felles brennende ønske om å sikre god leveranse og service til våre medlemmer. Et godt utvalg av vårt nye klubbsortiment vil fra 1.januar 2024 få en egen plassering i lokalene til XXL på Pindsle. Her vil det være mulig å teste og prøve, samt handle både i butikk og på XXL sin nettbutikk. Alle våre medlemmer vil få solide rabatter på Select Sports veiledende priser på klubbkolleksjon. XXL vil også avholde VIP-kvelder og andre arrangementer der alle våre medlemmer blir invitert, samt motta unike tilbud fra hele varesortimentet til XXL.   

Vi er stolte over at både Select og XXL ser stor verdi i Sandar IL og Sandarcupen. Select Sport vil blant annet levere 10.000 t-skjorter til Sandarcupen med god kvalitet til alle våre deltakere, trenere, funksjonærer og ledere som kommer de neste 5 årene. Med en slik avtale vil Sandarcupen årlig spare mellom 1,5 til 2 millioner kroner sammenlignet med om trøyene skulle vært kjøpt i butikk.

Salgssjef i Select Sport Norge, Steinar Felde har følgende å si om samarbeidet som nå er inngått fra 1.januar 2024

Vi er stolt over å ha inngått et samarbeid med Sandar IL, som er en av Vestfolds største klubber med over 900 medlemmer. Vi ser fram til å levere tekstiler og utstyr til alle gruppene i idrettslaget, hvor håndball og fotball er de to største.

Det jobbes veldig godt i Sandar IL. De har et bredt treningstilbud for utøvere i alle aldre og et fantastisk anlegg. For både klubben og Select Sport er det viktig med kvalitet og god oppfølging, og vi ser virkelig fram å jobbe med denne driftige gjengen i årene som kommer. Det blir også veldig stas med Sandarcupen hvor cirka 10.000 utøvere kommer til å bruke trøyer, fotballer og utstyr fra Select Sport!

Teamsales Manager, Jarle Finnestrand i XXL har følgende å si om samarbeidet:

Vi i XXL er ydmyke og stolte over at vi igjen blir en foretrukket samarbeidspartner for Sandar IL og Sandarcupen de neste fem årene. Sandar IL er for vår del en referanseklubb og en klubb vi er svært stolte av å samarbeide med. Vi skal gjøre vårt ytterste for at klubben og klubbens medlemmer blir fornøyde gjennom vårt varehus og vår digitale plattform.

Både Select Sport og XXL uttrykker at Norges største helgeturnering, Sandarcupen har stort potensiale og verdi. Begge er opptatt av å synliggjøre seg selv, og vil være aktive når nærmere 15.000 personer ankommer Sandefjord denne helgen. En slik stolthet til turneringen har vært viktig for oss, da dette ikke bare gagner Sandar IL - men alle våre samarbeidsklubber, og Sandefjord og Larvik som byer. Så er det verdt å merke seg at det under cupen vil bli satt opp en popup-butikk på Vesterøya Idrettspark med gode rabatter under cuphelgen. 

Vi ser frem til et veldig godt samarbeid, og gleder oss veldig til å kle opp våre medlemmer med splitter ny kolleksjon fra 1.januar 2024. 

På vegne av Sandar Idrettslag
Simen Hem
Daglig leder