Sandar Idrettslag er veldig glade for å ha sterke samarbeidspartnere i håndballen. Sandefjord Håndball skal i tiden fremover bidra med sin profesjonelle kunnskap til våre ivirige håndballspillere i Sandar i alderen 12-15 år. Derfor legges det også vekt på dyktige trenere. Til nå har Anders Holand Pettersen, Ole Thomas Nøstvold, Fredrik Svendsen og Jan Erik Andreassen holdt øktene. 

Tema er basisteknikk i håndball. Før jul så har det vært fokus på finteteknikk og pasningsteknikk. Første tema etter jul vil bli skuddteknikk og deretter finspisser grunnferdighetene.

Det har blitt gjennomført 4 +4 økter nå før jul, og det vil bli ytterligere gjennomført nye 4+4 økter etter nyttår. Totalt 16 økter i håndballsesongen. 

Det kan meddeles at responsen har vært veldig god, der det har vært et sted mellom 15-28 deltakere på trening. Treningene vil foregå på fredagene da det ikke skal komme i konflikt med lagets egne treninger, der de ivrigste får tilrettelagt noe ekstra. 

I tillegg har det også blitt arrangert keepertreninger i regi av SH. Før jul har det vært basisøvelser for keeperne uten skudd fra utespillerne. Etter jul vil det bli med utespillere. 

Daglig leder i Sandefjord Håndball, Anders Holand Pettersen kan meddele god støtte:

Vi har fått støtte fra TH-stiftelsen. Alt dette vil gå rett inn i tematreningene og målvaktstreningene som blir avholdt 16 ganger denne sesongen. Disse pengene gjør at vi kan tilby dette gratis for alle utøverne. Dette er vi veldig glade for. 

Her er noen bilder fra øktene i Sandarhallen:

SH SHSH SH