GENERALSPONSOR

arne rød genelralsponsor sandar idrettslag

Arne Rød AS er Sandefjords eldste maskinentreprenørfirma, og påtar seg tradisjonelle entreprenøroppdrag som graving, masseforflytting og VA anlegg i grunnen. Arne Rød har vært Generalsponsor til Sandar IL siden 2011. Logoen har i denne perioden sentralt plassert på brystet på Sandars stolpedrakt. 

GULLSPONSOR

Gullsponsor og deltager trøyer Sandarcupen

Komplett har i flere år benyttet anledningen til å bygge merkevaren gjennom å plassere sin logo på brystet av 10 000 deltager trøyer Sandarcupen. 

color-line-spillemidler-sandar-idrettslag

Color Line har vært en viktig og trofast samarbeidspartner som i mange år har bidrat med spillemidler til vår anleggsutvikling. 

Fatland - samarbeidspartner mat

Fatland (tidligere Skjeggerød) har vært en trofast og viktig samarbeidspartner for å sikre god mat til våre 10 000 deltagere under Sandarcupen. De leverer varmmåltidene lørdag og søndag samt pålegg og logistikk til frokost.  

SØLVSPONSOR

BASF

BASF har vært en trofast sponsor og samarbeidspartner. BASF, tidligere Pronova, er lokalisert i Vesterøya ved tidligere Jahres Fabrikker. BASF er verdensledende på produksjon av legemidler og helsekost basert på omega 3.

usbl

USBL har blitt en viktig aktør i boligmarkedet også i Sandefjord. Vi er eksperter på hjem og bolig! Med ekspertise og lang erfaring innen bygg og forvaltning, skaper vi gode og trygge hjem.

Meny Indre Havn - samarbeidspartner Sandar Idrettslag og Sandarcupen

Meny Indre Havn er en viktig samarbeidspartner til Sandar Idrettslag. I tilllegg til å støtte oss via sponsoravtale tar de også et betydelig ansvar i levering av mat til våre arrangementer. Bidrar blant annet betydelig til matlogistikk under Sandarcupen. 

sparebank sør øst norge

Sparebank 1 Bv er sølvsponsor med engasjement i Sandarcupen. Sparebank 1BV var også største gavegiver fra næringslivet med 500 000 til bygging av Sandarhallen.