GENERALSPONSOR

arne rød genelralsponsor sandar idrettslag

Arne Rød AS er Sandefjords eldste maskinentreprenørfirma, og påtar seg tradisjonelle entreprenøroppdrag som graving, masseforflytting og VA anlegg i grunnen. Arne Rød har vært Generalsponsor til Sandar IL siden 2011. Logoen har i denne perioden sentralt plassert på brystet på Sandars stolpedrakt. 

GULLSPONSOR

Gullsponsor og deltager trøyer Sandarcupen

Komplett har i flere år benyttet anledningen til å bygge merkevaren gjennom å plassere sin logo på brystet av 10 000 deltager trøyer Sandarcupen. 

color-line-spillemidler-sandar-idrettslag

Color Line har vært en viktig og trofast samarbeidspartner som i mange år har bidrat med spillemidler til vår anleggsutvikling. 

Skjeggerød - gullsponsor og samarbeidspartner mat

Skjeggerød har vært en trofast og viktig samarbeidspartner for å sikre god mat til våre 10 000 deltagere under Sandarcupen. De leverer varmmåltidene lørdag og søndag samt pålegg og logistikk til frokost. Skjeggerød er en bedrift i Fatland Skjeggerød gruppen. 

SØLVSPONSOR

BASF-sponsor-sandar-idrettslag

BASF har vært en trofast sponsor og samarbeidspartner. BASF, tidligere Pronova, er lokalisert i Vesterøya ved tidligere Jahres Fabrikker. BASF er verdensledende på produksjon av legemidler og helsekost basert på omega 3.

USB-sponsor-Sandar-IdrettslagUSBL har blitt en viktig aktør i boligmarkedet også i Sandefjord. Vi er eksperter på hjem og bolig! Med ekspertise og lang erfaring innen bygg og forvaltning, skaper vi gode og trygge hjem.

Sponsor Sandarcupen

Sparebank 1 Bv er sølvsponsor med engasjement i Sandarcupen. Sparebank 1BV var også største gavegiver fra næringslivet med 500 000 til bygging av Sandarhallen.